TravelLine: Аналитика

Despre hotel

Familia Ohrimenco este bucuroasa sa va întâlnească si să asiguram comfortul dumneavoastră in noul nostru GREGORY HOTEL de clasă LUXURY. Hotelu este situat in inima in orasului Chisinau, fiind situate prin apropiere de monumente de arhitecturâ, aflandu-se langa casa muzeu renumitului Alexei Sciusev. În doua sferturi se afla unul din cele mai frumoase lacuri in zona de parc "Valea Morilor", unde dumneavoastra cu mare placere veti putea admira primblarea la aer curat. Noi oferim oaspetilor nostrii dragi 34 de numere, din care 16 numere sunt cu balcon, si 6 numere cu o priveleste panoramica si cu o privire extraordinara spre oras. Restaurantul GREGORY Fine Dining servește un mic dejun tip bufet extins zilnic, între orele 7:30 și 10:30.

Condiții de cazare

Politicile sunt comune și pot varia în funcție de tipul de tarif. Vă rugăm să verificați descrierea tariful camerei Dumneavoastră.

Check-in 15:00
Check-out 12:00
Anulare rezervare

În caz de anulare sau modificare în termen de până la 1 zi înainte de data sosirii, nu va fi încasat.

Termeni & Condiții

În cazul în care rezervarea este anulată sau modificată mai târziu sau în caz de check-in se va percepe tariful pentru prima noapte de cazare.